Hoppa till sidans innehåll

Vår vision


visionbred

Vi vill spela elitfotboll på en ny arena

 

VIsion 2020

Karlstad BK skall vara den ledande ungdomsföreningen i distriktet. Så många människor som möjligt skall få delta så länge som möjligt i en bra och utvecklande miljö. Arbetet med att rekrytera och utbilda ungdomar skall vara grunden till att göra Karlstad BK till en framgångsrik förening inom både ungdoms- och seniorfotboll.

Karlstad BK är en förening, vars syfte är att bedriva en fotbollsverksamhet som ger välutbildade spelare och framförallt goda medmänniskor. Vi utvecklar individer för att skapa långsiktigt vinnande lag på och utanför planen. Alla som vill spela fotboll, delta i arbetet med att utveckla eller på annat sätt vill stödja föreningens verksamhet är välkomna.

Seniorfotbollen skall inriktas mot elitfotboll (spel i Superettan). Seniorfotbollen skall till stor del byggas på vår egen ungdomsfotboll. Karlstad BK skall sträva mot att senast 2020 ha minst 50 % av seniorspelarna från Karlstadregionen, varav huvuddelen hämtade från våra ungdomslag, av övriga bör helst 35 % vara från Värmland och endast 15 % från övriga Sverige.

 

Uppdaterad: 27 NOV 2017 17:06

 

gräsrotenny

Bingopalatset

stadium_small

190x207-banner-stadium

 

AVIS

Värmlands schakt

 

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info

TAG Reklam

 

Hyr City

Stavdal

Libergs

 

EY

 

Docero