Hoppa till sidans innehåll

Marknad


Karlstad BK - en kraft utanför planen

KBK har alltid varit en engagerande förening som påvisat bra aktiviteter även utanför planen. Fotbollsakademin är kanske den viktigaste pusselbiten till epåletten ”en kraft utanför planen”. Den är KBK’s ryggrad för att säkerställa tillväxt bland spelare, men också forma morgondagens unga människor.

Det handlar om att skapa förutsättningar för ungdomar som vill utvecklas; inte bara i rollen som bollspelare, utan också som individer. Den kan röra sig om skolarbete, fritid eller föreningsverksamhet, där alla blir sedda. Att investera i KBK som förening innebär även en investering i region Värmland och Karlstads vardag. Vårt åtagande slutar inte på fotbollsplanen. Vi vill göra skillnad även i andra miljöer. Det vet vi att våra samarbetspartners också vill.

Under 2016 har Karlstad BK tagit ett nytt grepp om sina marknadskanaler och varit mer konkreta i hur vi ser ut och hur vi agerar gentemot näringslivet i Värmland. Det är hela Värmland som är vår bas även om vi utgår från Karlstad. Vi har valt att lägga vår energi på att synkronisera orden fotbollsfest, exponering, associationsvärde, affärsnätverk och socialt engagemang. Det är runt dessa ord vi bygger nya marknad- och försäljningskanaler för Karlstad BK och fotbollen i Värmland.

När vi pratar om fotbollsfest menar vi härlig fotboll på planen, men samtidigt lika stort intresse för mingel och aktiviteter bland våra partners och affärsnätverk före, under och efter match. Inför varje hemmamatch kommer det ut speciella inbjudningar till våra partners, där vi tillsammans försöker matcha rätt bolag mot varandra. 

När vi pratar exponering är vi direkt fokuserade på den lokala och regionala exponeringen i det mediebrus som är kopplat till länet. Vi pratar mindre klassisk skylt och annons i matchprogram och hellre mer hur vi aktivt tillsammans cementerar avtryck via de digitala och sociala kanalerna, utan att förringa skylt och matchprogram. De fyller också sin funktion. Det viktigaste är att våra partners känner att de får valuta för investerad krona i Karlstad BK.

Det senaste året har vårt affärsnätverk haft en härlig utveckling. I dagsläget finns närmare 150 företag kopplat till Karlstad BK på ett eller annat sätt. KBK jobbar aktivt med att skapa nya forum. Förutom matcherna träffas vårt nätverk vid minst tre tillfällen per år genom föreläsningar, seminarier, resor och evenemang.

För Karlstad BK innebär ett aktivt CSR-engagemang stärker ett företags relationer med såväl anställda som kunder som ägare. Som partner till KBK stöttar du inte bara en förening. Vi har länge haft ett aktivt samhällsansvar, där vi dagligen via vår akademi engagerat oss i ungdomars utveckling och hälsa. Vi kommer under våren 2016, tillsammans med Karlstad Kommun och Värmlands Fotbollsförbund fördjupa vår aktiva roll i ett projekt kopplat till integration, vilket vi mangrant kommer leverera på.

Karlstad BK arbetar efter devisen; "...så många som möjligt. Så länge som möjligt, Så bra som möjligt - Karlstad BK!"

Uppdaterad: 19 FEB 2018 09:14

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info

TAG Reklam

 

Hyr City

Stavdal

Libergs

 

EY

 

Docero