Vår verksamhetsidé

kompass-31315836

KBKs syfte är att bedriva en fotbollsverksamhet som ger välutbildade spelare, ledare och goda medmänniskor.

KBK ska erbjuda goda förutsättningar för att bedriva en bra fotbollsverksamhet för alla som vill spela fotboll, delta i arbetet med att utveckla eller på annat sätt stödja föreningens verksamhet.

KBK ska vara det naturliga valet för spelare, ledare, samarbetspartners och andra intressenter.

Vi skall vara en förening där verksamheten vilar på en god ekonomi i balans, där alla känner sig välkomna, oavsett sexuell läggning, religion, etnicitet eller nationalitet. Alla skall känna sig trygga och säkra att delta i vår verksamhet. För det är så enkelt som att vi tillsammans ansvarar för att upprätthålla den positiva stämningen som finns i föreningen.

Uppdaterad: 2016-06-08 07:10

gräsrotenny