Hoppa till sidans innehåll

Stefan ”Zarko” Zarkovic lämnar Karlstad BK!

2017-08-10 18:35
  • Uppdaterad: 2017-08-10 18:35

Stefan lämnar KBK efter säsongen för att ansluta till Gefle IF inför säsongen 2018.
Zarkovic är inne på sin 8:e säsong där han de senaste säsongerna har burit lagkaptensbindeln med Karlstad BK och har varit en ikon i klubben trots sin ringa ålder.

Stefan kom som 15 åring till Karlstad BK och spelade division 4 fotboll i KBK Ungdom. Efter 1 säsong så flyttades Stefan upp till A-laget. Det som kännetecknar Zarko är att han alltid har varit en lojal spelare och gjort sitt jobb på plan oavsett om han har spelat i backlinjen, mittfällt eller som forward.

Kommentarer ifrån Stefan kring sin flytt.

- Jag ser det som en nytändning, och jag hade ambitioner att lämna inför säsongen för ett lag högre upp i divisionerna det blev inget utav det och jag valde att fortsätta att satsa för att göra mitt bästa för att Karlstad BK ska uppnå sina mål. Under sommaren så togs kontakten upp med Poya och jag kände att möjligheten att få spela för en klubb som är välkänd i Sverige är något som jag måste ta.

-Klubben valde att nobba buden som kom under sommaren och jag respekterar det. Jag vill avsluta säsongen med att ta upp Karlstad BK i divison 1.

 - Jag skulle vilja tacka mina nuvarande ledare samt spelare och även tidigare lagkamrater och tränare för allt. Ett speciellt tack vill jag skicka till Glenn Wiklund samt Lennart Asplund för de jobb de lägger ner i föreningen och även ett speciellt tack till Viktor Sundström som har betytt mycket för min utveckling.

 Kommentar ifrån sportchef Gazmed.

 - Tråkigt för oss att Stefan lämnar efter säsongen. Han är och har varit en viktig spelare i vår satsning. Förutom att han är en bra spelare så är han en fantastisk människa med ett stort KBK-hjärta. Vi vet att vi har många ögon på oss ifrån elitklubbarna i Sverige.  Intresset för Stefan är något vi har vetat om. Det var ingen överraskning att han hamnade i Gefle IF som ville köpa loss honom inför hösten.

-Vi önskar Stefan ett stort lycka till i hans nya klubb och vill tacka honom för alla år han har varit här.

Skribent: Gazmend Bahtiri
Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link


 

gräsrotenny

 stadium_small

190x207-banner-stadium

 bingopalatset

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info