Hoppa till sidans innehåll

Oskar Jansson tränar med KBK!

2017-06-14 21:39
Oskar Jansson var en av de största talangerna födda 98, men för ett år sedan valde han att sluta spela och lämnade IFK Göteborg för att flytta hem till Arvika och studera. Idag fanns Oskar med på KBK:S träning! - Kul att han är igång igen menar Paul.
  • Uppdaterad: 2017-06-14 21:54

Oskar Jansson var en uppmärksammad pojklandslagsspelare och stor talang då han flyttade till IFK Göteborg. Men efter en tid så tröttnade han och hittade inte motivation att fortsätta spela. Idag gjorde han sin första träning på ett år och det under ledning av hans tidigare pojktränare Paul Olausson som är glad att Oskar fått suget tillbaks.

- Jättekul att han fått tillbaka suget för fotboll. Vi har hållit kontakten under hans uppehåll men beskedet att vilja spela måste komma från honom, och nu kom det, säger Olausson. Jag har tränat Oskar i många år som ungdomsspelare och jag har aldrig sett en större talang, så det är kul att intresset kommit tillbaks. Nu får han känna sig för lite så får vi se vad han känner. Ingen ide att stressa honom, utan tycker han det är kul så är han snabbt igång igen. Träningsvilja var hans största egenskap. Med tanke på ett år utan boll så klarade han sig förvånansvärt bra på dagens träning säger Paul. 

Arvika bördige Oskar bor i Arvika men nu kan det alltså bli så att han blir en del av "lazurro" och värmländska talanger är absolut något som KBK vill kunna förädla och ge en framtid. 

I övrigt så noterades om full trupp under dagens träning. Tre dagar återstår innan man ger sig av till Trollhättan för en mycket intresssant match i toppen av div 2 Norra Götaland

Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link


 

gräsrotenny

 stadium_small

190x207-banner-stadium

 bingopalatset

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info