Hoppa till sidans innehåll

Kryss mot FCT.

2017-06-18 11:12
KBK kryssade borta mot FCT efter 0-0 på en fantastisk gräsmatta på Edsborgs IP. - Det finns bra delar och mindre bra delar i matchen. Tyvärr orkade vi inte kontrollera våra känslor och då gled sista 20 minuterna oss ur händerna menade Paul.
  • Uppdaterad: 2017-06-18 11:34

Det var sannerligen dukat för fotbollsfest om man ser till hur gräsmattan såg ut.  Som en golfgreen kan man minst sagt säga. 

Olausson hade följande att säga om händelserna i Trollhättan.

- Vi börjar matchen väldigt bra och första 35 minuterna så spelar vi oss igenom deras mittfält gång på gång. Tyvärr saknades timing på löpningar samt beslutena från bollhållaren blev lite för ofta fel. Men man vaskade fram flertalet nästan chanser och hemmalaget fick rensa runt om och i straffområdet gång på gång. 

Mål blev det också men då blev Danne tveksamt avblåst för offside. 

FCT hade en stor chans i början av matchen när broder Beqiri störtade in på första stolpen men Hedlund räddade. 

KBK0-0 i halvtid. En halvlek där KBK styrde totalt i 35 minuter men där FCT radade upp hörnor sista 10 minuterna. 

Andra halvleken började som första med flertalet hörnor från FCT. Men efter 10 minuter så tog KBK åter tag i matchen och FCT gav ytor överallt på mittfältet. Tyvärr blev det likadant som i första, löpningarna saknades. Tillslut så kom några minuter som ändrade karaktären på matchen totalt. Danne blev nedriven på straffområdslinjen, straff eller inte men det hela ledde två gula för KBK och en av dem var Daniel Carr. Någon minut senare gick han hårt in mot en spelare men fullföljde inte tacklingen  men fct ytterbacken var smart nog att filma så att Daniel åkte på sitt andra gula. Det hela skedde precis framför KBK:s avbytarbänk och vilda protester följde, vilket gjorde att KBK:s assisterande tränare blev uppvisad på läktaren. KBK nere på 10 man sista 20 minuterna. Man sjönk ner och nöjde sig med ett kryss och utförandet av det sista 20 minuterna var riktigt bra defensivt. Ett läge släppte man till men annars var det stängt. 

0-0 och en poäng med hem till Karlstad.

- En svåranalyserad match. Vi är för bra i matchen för att inte få utdelning men samtidigt så visar det att det finns brister som vi ska jobba med.  Mindre bra är att vi låter ett fotbollslag som inte vill ha högt tempo i matchen få störa oss. Långa inkast och hörnor är saker som kan ske men att börja protestera eller skapa situationer som fördröjer igångsättandet av spelet är osmart och det är något vi måste dra lärdom av. Fotboll är känslor och vi är bara människor men hade vi spelat av matchen och fokuserat enbart på vårt spel så tror jag vi fått med oss alla poängen hem avslutar Paul.

Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link


 

gräsrotenny

 stadium_small

190x207-banner-stadium

 bingopalatset

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info