Hoppa till sidans innehåll

Decimerat KBK bortaslog Lerums IS.

2017-08-12 21:57
KBK bortaslag Lerums IS med 0-4 efter mål av Ako, Agon och Haytham som gjorde två mål. Det var dock ett decimerat lag som imorse såg ut att resa med endast två utespelare på bänken.
  • Uppdaterad: 2017-08-12 22:00

4-0 och en stabil insats för KBK. Bakom kulisserna fanns dock en hel del frågetecken inför matchen, då man hade fullt upp med att formera en trupp till årets längsta bortaresa.

KBK hade inför året en trupp på 24 spelare inför säsongen men idagsläget ser det lite annorlunda ut och man har 16 spelare till förforgande. Inför dagens match så saknades Stefan Zarkovic och Armin Tankovic på förhand. Sen kom tyvärr sjukdomar på Erik Nilsson och Marcus Nilsson samt att Vilson Nikola fick känning på gårdagens träning så det fanns en liten anledning till oro. Imorse fanns endast två utespelare samt Albin Handel tillgängliga, men en inringd sportchef och ett klartecken på Vilson efter en test innan match så fick man trots allt hyfsad kontroll på trupp. 

KBK kontrollerade matchen från start även om man endast ledde med 1-0 till halvtid efter en klassfrispark från Ako Ahmadi. Ytterligare tre stora lägen hade man men desvärre blev inget utav de frilägena. 

I andra växlade man upp ytterligare samtidigt som Lerum blev betydligt offensivare. Agon Beqiri satte snyggt in 2-0 i bortre gaveln. 3-0 kom efer att Haytham Chebil snyggt chippat bollen över målvakten efter att ha iscensatt anfallet från eget straffområdet. Samme Haytham skruvade senare in en hörna och fastställde slutresultatet till 4-0. I och med segern gick KBK upp på en andra plats i i serien. 

Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link


 

gräsrotenny

 stadium_small

190x207-banner-stadium

 bingopalatset

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info