Hoppa till sidans innehåll

Premiärvinst med 2-0

2018-04-09 14:14
Senast KBK vann en premiär var 2011, den gången borta mot Dalkurd. Visst var det lite spänt i början. Men till slut kunde man gå segrande ur premiären och slutresultatet 2- 0 fastställde Edvardsen i den 81:a minuten.
  • Uppdaterad: 2018-04-16 14:41

Premiärvinst!!

Det blev vinst i premiären för KBK i en välfylld Airdome. Inför matchen saknades Suleman och Jadnert som inte var tillgängliga för spel. Agon och Bastian var något osäkra men kom till spel och tränare Kral hade tagit ut en trupp på 20 man. 
Laget från start:
                       Hedlund 
Henriksson Bellander Stenberg Nilsson
     Haytham Alvers Bastian Govend 
                             Agon 
                        Edvardesen
Byten: 
Govend ut Lawand in i den 65:e
Haytham ut Benjamin in i den 87:e 
Agon ut Sherwan in i den 84:e
Mål:
66:e  1-0 Agon, 
81: 2-0 Edvardsen 
Matchen :

Inledningsvis syntes det att det var lite premiärnerver hos KBK spelarna och de första 10 minuterna var gästerna från IFK Uddevalla det lite bättre laget och man skapade några halvchanser. KBK jobbade sig in i matchen och började även de skapa några halvlägen. I den 28:e minuten kom det bästa läget då Edvardsen fick en boll i djupled som han mycket kyligt levererade in i boxen där Agon kom i full fart. Dessvärre träffade bollen stolpen den gången. Nämnde Edvardsen hade även några halvchanser under första halvlek och oroade hela tiden. Uddevalla hade också en väldigt bra läge där de kom runt på vår vänsterkant. VI kunde dock få bort bollen i sista sekund. 0-0 i paus var ett rättvist resultat där KBK ändå fick lite bättre kontroll i slutet av halvleken. 
Under andra halvlek blev matchbilden en annan. IFK verkade vara nöjda med ett kryss och backade hem och lät KBK föra spelet. Kanske tröttnade man. Man satsade istället på kontringar och här var man inte alls ofarliga. Det gick ganska snabbt i deras omställningar vid ett par lägen. KBK skapade en hel del lägen. John Stenberg nickade precis över ribban. Även Edvardsen hade ett bra läge men boll smet utanför stolpen. 
i matchminut 66 kunde Bastian med ett precist inlägg hittade han Agon som på sin egna retur kunde raka in 1-0. Rättvist! 
IFK försökte komma ifatt och några minuter efter ledningsmålet var det ytterst nära att man kunde kvittera då man kommer in från sin högerkant och tillåts ta avslut som Hedlund räddar men bollen får en konstig bollbana och rullar nästan nerför stolpen. Vi reder ut det och när sedan Edvardsen kan göra 2-0 i 81:a minuten efter inlägg från nyinbytta Lawand kändes matchen avgjord. 
Vi vinner rättvist även om det till en början var lite nervigt. Nästa match spelas borta mot Vårgårda som i sin premiär spelade 3-3 på bortaplan mot Vänersborgs FK. Ett väldigt bra resultat för Vårgårda. 
Viral Succé på sociala medier

Missade ni våra målvideos i samband med våra mål som gav eko i fotbollssverige på sociala medier. 
1-0 av Agon har visats över 16000 gånger bara på Twitter. Om ni gjorde det har ni chansen att se dem här igen och ni vet väl att Ert företag kan synas tillsammans med målgöraren.....

Skribent: Andréas Jonasson
Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

 

gräsrotenny

Bingopalatset

stadium_small

190x207-banner-stadium

 

AVIS

Värmlands schakt

 

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info

TAG Reklam

 

Hyr City

Stavdal

Libergs

 

EY

 

Docero