Kvartsfinal i DM borta mot Sifhälla - Karlstad Bollklubb - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Kvartsfinal i DM borta mot Sifhälla

2018-05-15 15:37
Idag åker KBK grabbarna till Säffle för DM match mot Sifhälla. Vinnaren i den matchen kommer att spela Semifinal mot Hertzöga som igår slog ut Nordvärmland med 3-2. - Idag gäller det att plocka fram krigaren i oss, säger Kral
  • Uppdaterad: 2018-05-15 15:37

KBK åker till Sifhälla för att spela kvartsfinal i DM och idag gäller det att vara på tårna både offensivt och defensivt. Når man finalen innebär det en plats i svenska cupen och målet är givetvis att ta oss dit.

Det är enbart 16 man som får spela DM och det är fria byten. Det innebär att truppen är två man mindre än de brukar vara så några kommer att lämnas hemma. 

Sifhälla kommer från en stabil 2-0 vinst hemma mot Ölme och har några luriga spelare som det gäller att vi har koll på.  Nicklas Bengtsson och David Andersson är två offensiva spelare som vi absolut behöver att ett extra öga på. 

- Det är klart att vi i grunden skall vara det bättre laget, men kommer vi inte upp på vårt max så kan allt hända. Så stor är inte skillnaden. Därför är det fullt fokus på vår prestation idag. Vi vill naturligtvis vinna matchen och det gör vi enbart om vi presterar på maxnivå, avslutar Kral.

Matchen spelas i Säffle 19:00. 

Skribent: Andréas Jonasson
Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

 

gräsrotenny

Bingopalatset

stadium_small

190x207-banner-stadium

 

AVIS

Värmlands schakt

 

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info

TAG Reklam

 

Hyr City

Stavdal

Libergs

 

EY

 

Docero