Hoppa till sidans innehåll

1-1 i toppmötet

2018-06-19 10:48
Det var ett toppmöte som inget av lagen ville förlora, det märkts ganska snabbat att inget av lagen spelade med hög risk. - 1-1 får vi vara nöjda med. Vi hade en bra period under andra där vi för matchen, vi skapar dock för lite, menar Kral
  • Uppdaterad: 2018-06-19 10:48

gick åt rätt håll men straffen var inte för bra. 
Trollhättan fortsatte att vara tunga och att föra matchen medan KBK stod lite lägre och skapade sina chanser via omställningar och skott utifrån. Första halvlek går till Trollhättan på poäng i en ganska chansfattig halvlek.

I andra halvlek sjunker Trollhättan ner något och det är KBK som direkt tar tag i taktpinnen. Man för spelet utan att skapa några egentliga farligheter. I 70.e minuten gör KBK ett byte som skulle visa sig vara lyckat. Rutinerade Viktor Olsson kommer in i straffområdet och där är han lurig. I en duell med en Trollhättan spelare för han en knuff i ryggen och domaren pekar på straffpunkten. Straffen är i sig inget att säga om, kan tyckas vara billig men blir svårt att inte döma straff där för domaren. 

Efter målet är det bara ett lag på banan. Trollhättan trycker ner KBK och skapar en hel del bra chanser sista 15 minuterna. Hedlund räddar KBK från förlust denna gången och han röstades av fram till matchens lirare. 

- Ja 1-1 får vi vara nöjda med, sett till hur det såg ut idag. Trollhättan är svårspelade. Starkt utav oss att ta en pinne även när det inte stämmer till 100 % för oss. Det är en oerhörd styrka hos oss, säger Kral. 

Skribent: Andréas Jonasson
Epost: Adressen Gömd
Karlstads BK - Div 2 Norra Götaland, herrar
Bågegatan 3
653 41 Karlstad
Telefon: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

 

gräsrotenny

Bingopalatset

stadium_small

190x207-banner-stadium

 

AVIS

Värmlands schakt

 

 

 

 

Postadress:
Karlstads BK - Fotboll
Bågegatan 3
65341 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054-18 08 48
E-post: This is a mailto link

Se all info

TAG Reklam

 

Hyr City

Stavdal

Libergs

 

EY

 

Docero